MUZ FM

NEWS

Este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe din lume, însă copiii ei NU suportă să o audă cântând!

Alecia Moore (38 ani) este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe de muzică pop din toată lumea, iar concertele sale reuşesc să umple arene întregi de oameni care îi fredonează la unison cântecele. În ciuda faptului că se bucură de aprecierea miilor de oameni, se pare că tocmai cele mai importante persoane din viaţa artistei nu o încurajează şi nu îi consideră munca una de succes.

Intr-un interviu acordat publicaţiei Stellar, cântăreaţa a declarat că fiul ei, în vârstă de nouă luni, pur şi simplu nu poate suporta să o audă cântând în casă. Obişnuieşte să îi cânte atunci când îl ţine în braţe, iar el începe instantaneu să facă tot felul de expresii faciale deranjate şi să plângă. Se pare că această atitudine negativă faţă de capacităţile vocale ale artistei circulă în familie, căci şi fiica lui Pink îi reproşează că are o voce deranjantă. „Shhht, ai o voce groaznică, mamă”, a povestit Pink că ar fi cuvintele lui Willow, fetiţa în vârstă de şase ani.

Noul album al cântăreţei va fi lansat în zilele următoare, iar, în ciuda faptului că cei mici nu sunt fani ai muzicii mamei lor, vedeta insistă ca ei să fie prezenţi la concertele sale din timpul turneelor.


Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM!  Te vedem şi ne vezi pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Ne găseşti  pe Twitter. 

———————————————————————————————————————————————————————————————-Sursa:click.ro

 

Lasă un răspuns