MUZ FM

NEWS

Eva Longoria, în culmea fericirii! Află motivul – FOTO

Actrița Eva Longoria (42 ani), cunoscută pentru rolul din serialul comic „Neveste disperate”, este însărcinată cu primul său copil. După două mariaje eșuate se pare că și-a găsit liniștea alături de un om de afaceri cu care s-a căsătorit anul trecut.

Eva Longoria este însărcinată în patu luni cu primul său copil, potrivit publicației The Sun.Actrița din serialul de succes „Neveste disperate” s-a căsătorit cu soțul ei anul trecut. Mexicanul José ‘Pepe’ Bastón, 49 de ani este director al Grupului Televisa și are deja trei copii alături de fota sa soție, actrița și fotomodelul Natalia Esperon.

Longoria şi Bastón s-au căsătorit în mai 2016 într-o ceremonie desfăşurată în aer liber în Valle de Bravo (Mexic) în prezenţa unor prieteni ca Melanie Griffith, sau David şi Victoria Beckham, după o relaţie de doi ani şi jumătate cu responsabilul Grupului Televisa. Longoria a avut două mariaje nereușite înainte de a-l întâlni pe cel care va fi tată primului ei copil. A mai fost căsătorită cu actorul Tyler Christopher, între anii 2002 şi 2004. În iulie 2007, ea s-a căsătorit la Paris cu jucătorul de baschet Tony Parker, de care a divorţat în 2011.

foto

La începutul acestui an, Eva a primit niște comentarii răutăcioase din partea criticilor care considerau că a luat în greutate mult prea mult. „Nu sunt însărcinată, doar că îmi place foarte mult să mănânc brânză, clătite și să beau vin”, a declarat ea la vremea aceea.

________________________________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
________________________________________________

Sursa:click.ro

Lasă un răspuns