MUZ FM

NEWS

Eva Mendes şi Ryan Gosling vor deveni părinţi

Actorii Eva Mendes şi Ryan Gosling, care au o relaţie din 2011, vor deveni părinţi pentru prima oară, actriţa fiind însărcinată în şapte luni, conform informaţiilor apărute în presa americană, citată de contactmusic.com.

„Ea este pregătită să fie mamă de ceva vreme, iar faptul că împărtăşeşte această experienţă cu Ryan este un vis devenit realitate”, a declarat o sursă pentru revista OK.

Eva Mendes, în vârstă de 40 de ani, şi Ryan Gosling, în vârstă de 33 de ani, au o relaţie din 2011, când s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru lungmetrajul „Destine la răscruce/ The Place Beyond the Pines”, în regia lui Derek Cianfrance.

Ryan Gosling este unul dintre actorii aflaţi într-o ascensiune spectaculoasă la Hollywood, prestaţiile sale din filmele „Jurnalul/ The Notebook”, „Blue Valentine”, „Cursa/ Drive” şi ” The Ides of March” fiind apreciate de critici. Recent, starul canadian a jucat şi în câteva producţii considerate comerciale, cu succes în special la publicul feminin, precum „A naibii dragoste/ Crazy, Stupid, Love” şi „The Place Beyond the Pines”.