MUZ FM

NEWS

Evanescence a lansat un clip emoţionant pentru piesa “Imperfection” – VIDEO

Imperfecţiunea este ceea ce ne defineşte ca fiinţe umane, fiind un subiect des explorat de artişti. Este abordat şi de către Evanescence în piesa „Imperfection”, care tocmai a primit un videoclip transformat în veritabil scurt metraj emoţionant.


Single-ul este extras de pe albumul „Synthesis”, care debutează pe 10 noiembrie. Este o creaţie muzicală în tonul întregului disc, care oferă o reinterpretare orchestralo-electronică a celor mai cunoscute piese Evanescence. Sunt incluse şi două melodii noi, printre care şi „Hi-Lo”, colaborare cu celebra violonistă Lindsey Stirling. Trupa a pornit deja turneul de promovare a LP-ul nou de pe 14 octombrie, cu concerte pe Coasta de Vest.

Turneul „Synthesis Live” implica aportul unei orchestre şi segmente de pian cântate de Amy Lee însăşi, o virtuoză a acestui instrument. Combinaţia dintre muzică electronică şi orchestraţie poate fi auzită din plin pe „Imperfection”. Meritul îi revine lui David Campbell, dar s-a ocupat de aranjamente şi elementele de programare a instrumentelor şi sample-urilor.

Este pentru prima oară când Evanescence pleacă în turneu cu o orchestră, iar Amy Lee se declară încântată de acest lucru şi de posibilitatea de a se axa profund pe voce.

________________________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM!  Te vedem şi ne vezi pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Ne găseşti  pe Twitter.

________________________________________________________________________________

Sursa:infomusic.ro

Lasă un răspuns