MUZ FM

NEWS

Facebook ar putea lansa propriile difuzoare inteligente anul acesta

Facebook ar putea intra anul acesta în rândul giganţilor din domeniul tehnologiei care au în portofoliu cel puţin un difuzor inteligent.

Conform unor surse apropiate companiei, citate de mai multe publicaţii din Statele Unite şi Taiwan, Facebook va lansa anul acesta, cel mai probabil în luna iulie, două difuzoare inteligente.

Cele două au numele de cod „Aloha” şi „Fiona”, nume pe care nu este obligatoriu să le poarte şi după lansarea oficială. Acestea vor diferi din punct de vedere constructiv şi ca mod de utilizare.

Prima dintre ele, va avea un touchscreen de 15 inch, ceea înseamnă ca va fi destul de mare şi de grea. În afara comenzilor date prin intermediul ecranului, aceasta fi dotată, bineînţeles, cu funcţii sociale care integrează aplicaţiile Facebook şi Facebook Messenger.

De asemenea, probabil ca diferenţiator care să încerce să justifice un preţ mai mare, „Aloha” va dispune de tehnologie de recunoaştere facială şi vocală pentru securizarea dispozitivului.

Prin prisma ecranului mare, o presupunere fondată ar fi faptul că acest difuzor va facilita convorbirile video prin intermediul Facebook Messenger.

Despre „Fiona”, difuzorul mai mic, nu există foarte multe informaţii. Se pare că acesta că nu va fi dotat cu un ecran, urmând să funcţioneze pe baza comenzilor vocale, cu ajutorul unui asistent precum Siri.

_______________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
_______________________________

Sursa: news.ro

 

Lasă un răspuns