MUZ FM

NEWS

Facebook devine mai colorat

Treptat, toţi utilizatori de Facebook vor avea acces la o funcţie lansată marţi, care permite alegerea unui fundal colorat pentru postările scrise. Aceasta nu este disponibilă pentru link-uri sau poze, ci strict pentru postările care conţin doar text.

Folosirea noii opţiuni este cât se poate de simplă. În cadrul căsuţei de compunere a postărilor există acum o bară care conţine o paletă de culori din care utilizatorii pot alege pentru a colora fundalul postărilor de tip text.

În acest fel, orice utilizator îşi va putea evidenţia propriile postări, iar wall-ul multora va arăta ca un veritabil curcubeu.

Prin această opţiune, Facebook încearcă să readucă în atenţia utilizatorilor săi postările personale, care, de altfel, reprezintă esenţa reţelei sociale şi cam singurul tip de conţinut original disponibil pe Facebook.

Noua facilitate va fi implementată treptat şi va fi disponibilă, pentru început, doar pe Android. În schimb, postările colorate astfel vor fi vizibile pe orice platformă, de la desktop, la iOS.

Sursa: digi24.ro

Lasă un răspuns