MUZ FM

NEWS

Facebook elimină cea mai enervantă opțiune din Messenger

Facebook te scapă de o funcție enervantă din Messenger. Este vorba de notificarea care te anunță că ești conectat cu un prieten pe Messsenger, atunci când îți dă accept la cererea de prietenie.

Mai mulţi utilizatori s-au plâns de faptul că notificarea „You Are Now Connected On Messenger with…” este inutilă și stresantă pentru că te induce în eroare. În consecință, Facebook a promis că o va elimina. Notificarea apare,  atunci când îți este acceptată sau tu accepți o cerere de prietenie de la o persoană sau când un prieten vechi se reconectează la Messenger.

 

Facebook urmeză să-ți elimine acea notificare dacă observă că tu nu o activezi în lista de chat. Adică, dacă nu vrei să-ți mai apară în viitorul apropiat, trebuie să nu mai deschizi notificarea cu persoana cu care tocmai te-ai împrietenit.

___________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
____________________________

Sursa: playtech.ro

COMENTARII

comments

Lasă un răspuns