MUZ FM

NEWS

Facebook introduce reacțiile și mențiunile în Messenger

Facebook a anunțat că introduce două noi funcții în aplicația de Messenger.

Prima este cea de reacții, care îți vor permite să interacționezi cu un mesaj trimis de un prieten exact așa cum ai face-o cu o postare oarecare din news feed. Spre deosebire de gama variată de emoji-uri disponibile în Slack, Facebook îți va oferi doar șapte astfel de opțiuni, între care este demn de menționat un emoji similar cu mult-anticipatul buton de dislike, arată androidcentral.com.

Cea de-a doua funcție pe care aplicația Messenger o va găzdui este cea de mențiuni. Acestea par să funcționeze exact în același mod în care sunt disponibile în cadrul aplicației Slack. Astfel, atunci când vrei să menționezi pe cineva, tot ce trebuie să faci este să adaugi simbolul ”@” înainte de a le tasta numele.

Atunci când trimiți mesajul respectiv, utilizatorul menționat va primi o notificare și va avea posibilitatea să se alăture conversației.

Update-ul pentru Facebook Messenger ar urma să fie disponibil în zilele următoare, atât pentru iOS, cât și pentru Android. Rămâne de văzut dacă update-ul va fi global sau dacă funcțiile vor fi implementate gradual.

Sursa: playtech.ro

Lasă un răspuns