MUZ FM

NEWS

Facebook îți va spune cât timp petreci pe aplicație

Facebook se pregătește să dezvolte o funcție numită ”Timpul tău pe Facebook”, care va urmări cât timp petreci pe aplicație în fiecare zi.

Noua funcție îți va permite să setezi o limită de timp, iar atunci când vei depăși termenul stabilit, vei primi o notificare.

Actualizarea a fost confirmată și de un purtător de cuvânt al companiei: ” Întotdeauna lucrăm la noi modalităţi de a ne asigura că timpul petrecut de oameni pe Facebook este unul potrivit.”

Cu toate astea, Facebook nu va fi singura rețea socială care le reamintește tuturor „dependenților” că își petrec prea mult timp pe ea.

O funcție asemănătoare este deja testată de Instagram, după cum rezultă din capturile de ecran ale unui utilizator. Aceasta va fi numită “Usage Insights”, unde utilizatorii vor putea găsi informaţii statistice, arătând cât timp au petrecut în reţeaua de socializare.

Introducerea acestor caracteristici vine după îngrijorarea din ce în ce mai mare față de dependența de tehnologie și rețelele sociale.

Chiar și unii dintre cei mai importanți dezvoltatori din Sillicon Valley au recunoscut anterior că au proiectat diferite caracteristici pe rețele sociale pentru a crea cea mai mare dependență.

Cu toate acestea, nu se știe exact când aceste funcții vor fi accesibile utilizatorilor din întreaga lume.

________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM!

Ne găseşti pe Instagram.Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: capital.ro

Lasă un răspuns