MUZ FM

NEWS

Facebook, modificări importante pentru conţinutul video

Facebook continuă eforturile menite să transforme reţeaua socială într-unul din cele mai importante site-uri de conţinut video. În acest sens, compania a început implementarea unui set de modificări.

În primul rând, clipurile video de pe Facebook vor fi redate automat cu tot cu sunet de acum înainte. Iniţial, când a decis să opteze pentru redarea automată a conţinutului video, Facebook făcea acest lucru fără sunet.

Era de aşteptat ca Facebook să facă acest pas. Facebook se pregăteşte să lanseze reclamele pentru video, iar reclamele au nevoie de sunet.

Cu această ocazie, Facebook implementează un mod picture-in-picture pentru conţinutul video. Clipurile se vor muta automat într-un colţ al ecranului pentru a permite utilizatorului să deruleze newsfeed-ul şi să urmărească şi conţinutul video în paralel.

Pe Android, în plus faţă de iOS, acest mod picture-in-picture va funcţiona şi în afara aplicaţiei. Clipul video va continua să ruleze într-un colţ al ecranului şi după ce utilizatorul iese din aplicaţia Facebook.

Capturile video realizate în modul portret vor arăta şi ele puţin mai bine pe Facebook. Acestea vor fi afişate pe o zonă mai mare a ecranului decât până acum. De asemenea, cu această ocazie Facebook va lansa aplicaţii video pentru Apple TV, Amazon Fire TV şi televizoarele smart Samsung.

Toate aceste modificări vor fi implementate pe parcursul următoarelor zile pe iOS, Android şi desktop.

Sursa: digi24.ro

Lasă un răspuns