MUZ FM

NEWS

Facebook şi Cristiano Ronaldo vor produce un serial!

Fotbalul acapareaza platforma sociala. Dupa ce a transmis meciuri live, Facebook va difuza un nou serial despre fotbal pe platforma video la cerere, Facebook Watch. Serialul va fi produs de Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai buni sportivi din istorie.

Facebook va difuza un serial despre fotbal dupa ce a semnat un contract cu Champions League pentru a difuza live meciurile. Prin parteneriatul cu Ronaldo, reteaua sociala isi va extinde platforma video la cerere.

“Povestea vietii mele seamana cu suisurile si coborasurile echipei de fotbal din serie,” a declarat Ronaldo, scrie The Hollywood Repoter. Fotbalistul are 120 de milioane de fani pe Facebook, un record pentru platforma.

Serialul va prezenta povestea unei echipe de fete ce va uni comunitatea cu ajutorul fotbalului in ciuda diferentelor rasiale, etnice si economice. Seria se va concentra si pe ce inseamna sa fii adolescent in New York, cu toate obstacolele si victoriile varstei.

Serialul va fi produs in parteneriat cu Paul Lee, care va mai realiza un serial pentru Facebook: Queen America, in rolul principal fiind Catherine Zeta-Jones.

“E o serie ce poate fi apreciata la nivel global, are loc in contextul celui mai indragit sport din lume si e creata in parteneriat cu cel mai bun fotbalist din lume, Cristiano Ronaldo,” a declarat Lee.

Inca nu se stie cum se va numi serialul sau cand va fi lansat, dar acesta va putea fi vizionat pe platforma Facebook Watch.

____________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
____________________________

Sursa: Digi-film.ro

Lasă un răspuns