MUZ FM

NEWS

Facebook sosește pe TV cu clipuri video și mai multe reclame

Conform celor de la The Wall Street Journal, urmează să vedem o nouă aplicație Facebook pentru TV Box-uri, inclusiv Apple TV.

Noua aplicație Facebook pentru Apple TV și nu numai tinde să rivalizeze cu YouTube. Va fi o sursă de știri și clipuri amuzante, dar va încerca și să stimuleze crearea de conținut original. În principal, accentul se va pune pe o descoperire cât mai facilă a clipurilor video interesante prin intermediul telecomenzii. Sub nici o formă nu vorbim de o oglindă a aplicației actuale de pe mobile. Nu va exista un News Feed pe TV. Nu veți vedea poze, postările în format text sau audio. În schimb, veți accesa cu ușurință clipurile salvate din aplicația Facebook pentru smartphone.

Ca orice altă aplicație Facebook, se vor face eforturi pentru monetizarea clipurilor care vor ajunge pe TV. Având în vedere că ecranul este mai mare, prețurile pentru companiile care își vor dori să obțintă spațiu publicitar în acest format nou va fi mai mare. Singura variabilă ține acum de momentul în care noua aplicație va avea parte de o lansare oficială și care vor fi platforme pe care va fi disponibilă. Ultimul Apple TV va fi cu siguranță pe lista dispozitivelor compatibile, dar s-ar putea ca Android TV sau Roku să fie și ele suportate.

Rămâne să vedem dacă un altfel de Facebook pe TV va avea un destin optimist.

Lasă un răspuns