MUZ FM

NEWS

Fanii lui Adele au luat-o razna după ce au aflat că ea și Skepta ar forma un cuplu…

Adele și-a uimit fanii în momentul în care a anunțat despărțirea de partenerul ei, Simon Konecki. Acum, fanii ei au pus urechea la zvonurile conform cărora ea și Skepta ar forma un cuplu.

În urmă cu două săptămâni, Adele semna actele de divorțul de soțul său, Simon Konecki. De atunci, ea s-a întâlnit de mai multe ori cu rapperul britanic Skepta. Conform U.K.’s Mirror, Adele și Skepta au fost alături unul de celălalt în momentele grele și s-au susținut reciproc. „Ei au o prietenie apropiată și au cu adevărat o conexiune specială. Ei petrec tot mai mult timp împreună,” a declarat o sursă apropiată.

Însă, Adele și Skepta sunt prieteni de mai mult timp, mai precis, din anul 2016. Atunci, el a vorbit pentru prima dată despre prietenia pe care o are cu Adele. „Adele îmi scrie tot timpul și mă ține la curent. Ea vorbește cu mine despre cum decurg lucrurile.”

Acum că au apărut zvonurile conform cărora Adele și Skepta ar forma un cuplu, fanii au început să reacționeze pe rețelele de socializare. „Atunci când Adele a spus: „nu contează, o să găsesc pe cineva ca tine,” nu am avut nicio idee că ea se referă la Skepta. Dacă Adele și Skepta sunt împreună, să ne așteptăm la Adepta sau Skedele?”

 

Pe lângă asta, fanii au ținut să îi aducă aminte lui Adele de fostele relații și femeile cu care s-a întâlnit Skepta, inclusiv cu Naomi Campbell. „Skepta s-a întâlnit în același timp și cu Adele și cu Naomi,” a scris unul dintre fani. Cu toate acestea, fanii cred că între cei doi ar fi vorba doar de o colaborare pe plan muzical.

Nu putem decât să ne imaginăm momentul în care Adele și Skepta vor recunoaște în mod public că au o relație, însă, până atunci, Adele se pregătește să lanseze un nou album la finalul acestui an.

______________________________________________________________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

sursa: twitter.com, elle.ro

Lasă un răspuns