MUZ FM

NEWS

Fergie a renuntat oficial la numele din buletin!

Artista americana, al carei nume real este Stacy Ann Ferguson, a depus la inceputul acestui an documentele oficiale prin care a solicitat sa isi schimbe numele si prenumele.

Astfel, Stacy Ann Ferguson, casatorita de aproximativ patru ani si jumatate cu actorul Josh Duhamel, se va numi de acum inainte Fergie Duhamel, informeaza accesshollywood.com.

Agentul de presa al cantaretei a confirmat aceasta informatie in cursul zilei de vineri.

In documentele depuse la Curtea Superioara din Los Angeles, cantareata a spus ca doreste sa isi schimbe prenumele Stacy Ann in Fergie pentru a fi „in conformitate cu prenumele cu care este cunoscuta de toata lumea, inclusiv pe plan profesional, de foarte multi ani”.

Trupa The Black Eyed Peas, compusa din Fergie, Will.i.am, Apl.de.ap si Taboo, a obtinut sase premii Grammy, iar albumele formatiei s-au vandut in peste 56 de milioane de exemplare in intreaga lume. Trupa americana a concertat si la Bucuresti, in septembrie 2007.

Fergie si actorul Josh Duhamel s-au casatorit in cadrul unei ceremonii catolice, pe 10 ianuarie 2009, dupa o relatie de cinci ani. Cantareata americana este insarcinata si va naste primul copil al cuplului in septembrie sau in octombrie.