MUZ FM

NEWS

Fergie şi soţul ei, Josh Duhamel, au apelat la terapia de cuplu

Cântăreaţa Fergie şi soţul ei, Josh Duhamel, au apelat la terapia de cuplu pentru ca mariajul lor să reziste şi să devină mai puternic.

Potrivit contactmusic.com, artista a dezvăluit că împreună cu soţul ei au apelat la terapia de cuplu pentru a se asigura că orice probleme vor apărea trebuie discutate şi rezolvate, cântăreaţa fiind mândră că partenerul ei de viaţă a manifestat un interes activ pentru un astfel de proces.

„Nu îi este frică. Nu simte că nu ar fi suficient de bărbat”, a declarat Fergie pentru publicaţia America Allure Magazine.

Fergie şi Duhamel au stabilit o serie de reguli pentru a se asigura că viaţa familiei, inclusiv în ceea ce îl priveşte pe fiul lor, Axl, nu va fi neglijată având în vedere planurile cântăreţei, între care se numără şi următorul turneu pe care artista îl va susţine, informează Mediafax.

Strandurlaub? Da lassen wir einfach acht Lastwagen voll Sand vorfahren, Palme rein und schon ist unser Strand-Garten fertig. Tja, Fergie, Josh Duhamel und Sohn Axl wissen wie es geht.Wer hat, der kann. // Holidays on the beach? We just let come eight truck

„Eu şi soţul meu am stabilit regula de două săptămâni (de a nu petrece mai mult de două săptămâni departe unul de celălalt)”, a explicat artista. „El va trebui să vină cu Axl în turneu pentru o vreme, iar apoi va avea o pauză. (…) Eu voi sta cu Axl”, a completat acesta.