MUZ FM

NEWS

Filmul ”Blade Runner 2049”, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american

Filmul „Blade Runner 2049”, continuarea filmului cult al lui Ridley Scott din 1982, s-a instalat detașat în fruntea box-office-ului nord-american în primul weekend de rulare, potrivit cifrelor provizorii date publicității duminică de Exhibitor Relations, relatează AFP.

În trei zile, filmul a avut încasări de 31,5 milioane de dolari în SUA și Canada.

Pe locul doi se află un alt nou intrat în clasament, „The Mountain Between Us”, regizat de Hany Abu-Assad. În acest film, Kate Winslet și Idris Elba — în rolurile a doi necunoscuți — încearcă să supraviețuiască după prăbușirea avionului în care se aflau pe un lanț muntos înzăpezit și cu puține șanse de a fi salvați. Filmul a avut încasări de 10,1 milioane de dolari în acest weekend.

Filmul horror „It”, adaptat după un roman al maestrului genului Stephen King, se află pe locul al treilea cu încasări de 9,6 milioane de dolari în ultimul weekend și 304,9 milioane în cinci săptămâni.

Pe locul al patrulea a intrat filmul de animație „My Little Pony”, cu încasări de 8,8 milioane de dolari.

Cu toate aceste noi lansări, filmul de acțiune „Kingsman: The Golden Circle” a căzut de pe primul loc pe locul al 5-lea, cu încasări de 8,1 milioane de dolari în ultimele trei zile și 80 de milioane de dolari în trei săptămâni.

Lasă un răspuns