MUZ FM

NEWS

Flo Rida a lansat piesa „Hola”, un featuring cu Maluma – AUDIO

Flo Rida se pare ca ne pregateste ceva, pentru ca lanseaza o noua piesa. Hola e un featuring cu cea mai hot voce latino a momentului, Maluma, si a aparut, insa, fara prea multa promovare si publicitate.

Hola e exact genul de track potrivit pentru sezonul cald, asa ca cel mai sigur lansata in apropierea iernii, va incepe promovarea ei odata cu petrecerile de Sarbatori si va exploda odata cu dezghetul si venirea primaverii. Flo Rida a declarat in aceasta vara ca cel de-al cinciea material de studio al sau este gata in procent de 70%, asa ca asteptam sa apara noi piese.

Ultimul sau album full a aparut in 2012, iar EP-ul My House a fost lansat in 2015 si a dat piese precum My House, G.D.F.R., un adevarat hit impreuna cu Sage the Gemini si I Don’t Like It, I Love It, o colaborare cu Robin Thicke.

Maluma este, in schimb, cea mai recenta senzatie latino, cu hituri care au ajuns inclusiv in clasamentul Billboard. Anul trecut domina topurile cu Shakira si Chantaje, iar anul acesta l-am ascultat cu Felices los 4, care a beneficiat inclusiv de un remix salsa cu Marc Anthony.

______________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.

_____________________________________________________________________

Sursa:urban.ro

Lasă un răspuns