MUZ FM

NEWS

Fly Project lanseaza videoclipul piesei So High. VIDEO:

Tudor si Dan de la Fly Project au petrecut pana dimineata alaturi de patru supermodele la filmarea celui mai recent videoclip – So High. Videoclipul e regizat de Alex Ceausu si la prima vedere pare a fi un clip alb-negru, insa insertiile de culoare puncteaza cele patru femei diferite, care reusesc sa atraga atentia oricarui barbat. Printre cadredele cu fete ii vedem si pe cei doi componenti Fly Project intretinand o multime intreaga la un party.

Cele patru modele sunt alese dupa o preselectie internationala, extrem de stricta si care a durat mai multe luni. Toate cele patru fete din videoclip au prezentat si pozat pentru branduri internationale, au aparut in videoclipuri si virale care au facut furori pe internet, fapt care le-a ajutat sa fie dezinvolte si cu atitudine la filmari, incat regizorul a avut de unde selecta cadrele pentru montaj.

„Desi au fost 48 de ore de filmare, a fost cel mai usor videoclip al nostru, totul a fost super programat si pregatit, noi am filmat in jur de 10 ore si ne-am simtit ca la un party intre prieteni, doar ca pe muzica noastra :)” a spus Tudor.

Dupa un tur de forta, fara pauza, ce a inclus Turcia, Azerbaijan, Armenia, Romania si Rusia, turneul #MostWanted ia o pauza si Tudor si Dan intra in vacanta pentru doua saptamani, pentru ca apoi sa revina pentru promovarea videoclipului So High,  pe plan international.

Sursa: urban.ro

Lasă un răspuns