MUZ FM

NEWS

Fly Project – Toca Toca (videoclip)

Fly Project a o petrecere pe acoperis cu fete sexy si cu noul lor single pe fundal: Toca Toca.
„Dansatoarele noastre au racit dupa filmari, dar sunt obisnuite si isi revin repede. Nu avem timp sa ne imbolnavim niciunul dintre noi, avem de lansat videoclipul, intram in promovare si urmeaza o perioada incarcata” spune Tudor.

Personajele principale ale videoclipului sunt doi ursuleti, care se intalnesc, se indragostesc si trec printr-o serie de experiente pana ajung la petrecerea de pe acoperis, unde se simt atat de bine incat vor sa ii dea jos de pe scena pe Fly Project pentru a canta in locul lor.

Regizorul „Toca Toca” a fost Alex Ceausu, un bun prieten al artistilor. Piesa a strans deja peste 2 milioane de vizualizari pe YouTube si multe cereri pentru remixuri.

Recent, Fly Project a avut o sedinta foto pe cea mai inalta cladire din Romania, Sky Tower, pentru promovarea single-ului Toca Toca worldwide dar si pentru lansarea unui nou album.

Cel mai recent clip lansat de Fly a venit in urma cu un an sub forma „Back in my life”, o piesa ce s-a auzit pana recent la toate posturile radio.

Va ajunge „Toca Toca” un hit la fel de mare precum „Raisa”?