MUZ FM

NEWS

Fostă actriță Disney a devansat-o pe Taylor Swift în Instagram

Cântăreața și actriță americană Selena Gómez este persoana cu cei mai mulți followeri pe rețeaua de socializare Instagram, după cum a declarat însăși artista, depășind astfel recordul prietenei sale Taylor Swift, tot cântăreață, și al fostului său iubit Justin Bieber, relatează EFE.

Cântăreața a mulțumit printr-un clip postat pe aplicația SnapChat pentru cei peste 69,4 milioane de followeri și pentru sprijinul primit.

“Vă salut pe toți, sunt persoana cea mai urmărită pe Instagram. Vă mulțumesc!”, a spus emoționată Selena Gomez, potrivit Agerpres.

Cu cei 69,4 milioane de followeri, artista devine cea mai populară persoană de pe această rețea socială de fotografii și videoclipuri, pe lângă faptul de a fi unul din puținii utilizatori ai Instagram cu peste 3 milioane de “like-uri” la trei dintre postările sale.

Fosta actriță a studioului Disney a reușit să o devanseze pe Taylor Swift, care până acum ocupa prima poziție cu 69,2 milioane de followeri și pe fostul său iubit, cântărețul canadian Justin Bieber, care numără 61,6 milioane de followeri.

În cele 1.131 de postări pe contul său, tânăra vedetă prezintă fanilor săi fotografii din viața ei zilnică, amestecând scene de familie cu cele profesionale, sau poze în care apare înconjurată de alți artiști precum nedespărțita sa prietenă Taylor Swift sau actorii Brad Pitt și Jennifer Aniston.

Sursa: agerpres.ro

Lasă un răspuns