MUZ FM

NEWS

George Clooney şi Amal Alamuddin se căsătoresc în weekend, la Veneţia

Actorul american George Clooney se va căsători cu Amal Alamuddin la sfârşitul acestei săptămâni, iar ceremonia va avea loc la Veneţia şi va fi oficiată de un bun prieten al starului, fostul primar al Romei Walter Veltroni.

Clooney, în vârstă de 53 de ani, şi logodnica sa, avocata britanică Amal Alamuddin, se vor căsători la sfârşitul acestei săptămâni, în cadrul unei ceremonii private care va fi oficiată de Walter Veltroni, fost primar al Romei între 2001 şi 2008, potrivit contactmusic.com.

Veltroni este bun prieten cu actorul american de mai mulţi ani şi a fost invitat în 2006 şi la nunta lui Tom Cruise cu Katie Holmes.

Presa internaţională a relatat anterior că George Clooney şi Amal Alamuddin s-ar fi căsătorit civil pe 12 septembrie, la Londra, dar informaţia nu a fost confirmată de reprezentanţii celor doi.

Nunta lui Clooney cu Amal Alamuddin va avea loc pe o insulă privată din Veneţia, potrivit relatărilor anterioare ale presei internaţionale. Întreaga insulă a fost rezervată pentru eveniment, printre persoanele implicate direct în organizare numărându-se May Salman, o mătuşă a viitoarei mirese, şi cei doi verişori ai acesteia Ramzi şi Makram.

Speculaţiile privind cavalerul de onoare al lui Clooney continuă, Brad Pitt şi Matt Damon fiind în topul preferinţelor vedetei de la Hollywood pentru a îndeplini acest rol.

Potrivit presei tabloide, Amal Alamuddin va purta o rochie de mireasă marca Alexander McQueen, ea fiind văzută recent la sediul central al casei de modă. Aceeaşi casă de modă a creat şi rochia de mireasă a ducesei Catherine, soţia prinţului William al Marii Britanii.