MUZ FM

NEWS

GEST INCREDIBIL! Mariah Carey şi Kim Cattrall au donat haine de blană organizaţiei de protecţie a animalelor PETA

Trei mari vedete, Mariah Carey, Kim Cattrall şi Debbie Harry au făcut o gafă de proporții. Acestea şi-au donat hainele de blană organizaţiei de protecţie a animalelor PETA, pentru un program prin care îmbrăcămintea va fi donată oamenilor străzii în perioada iernii.

Cântăreţele Mariah Carey şi Debbie Harry şi actriţa Kim Cattrall şi-au donat hainele de blană organizaţiei PETA, ce luptă pentru drepturile animalelor şi care, la rându său, le va dona magazinului Liberty din Londra, care are un program prin care asigură îmbrăcăminte pe perioada de iarnă oamenilor fără adăpost.

Magazinul refuză să vândă haine de blană, dar le-a acceptat pe cele donate de vedete în scopuri caritabile. În 2013, Liberty a donat peste 15.000 de obiecte vestimentare pentru oamenii străzii.

„Graţie zecilor de donatori care au renunţat la hainele lor, din bunătate, PETA poate trimite un mesaj important privind compasiunea faţă de animale şi că doar oamenii fără adăpost au o scuză pentru a purta haine de blană”, a declarat Mimi Bekhechi, director al organizaţiei.

Sursa: Libertatea.ro