MUZ FM

NEWS

„Get Lucky”, piesa celor de la Daft Punk, melodia cu cele mai multe difuzări la radio şi TV

Melodia „Get Lucky” a celor de la Daft Punk a fost numită piesa anului de Broadcast Music Inc (BMI), un organism care celebrează compozitorii ale căror producţii au înregistrat cele mai multe difuzări pe posturile TV şi radio din Statele Unite ale Americii.

Compusă de Nile Rodgers, Pharell Williams şi duoul Daft Punk, format din Thomas Bangalter şi Guy-Manuel de Homem-Christo, piesa a fost onorată de Broadcast Music Inc, informează bbc.com.

Textierul Sir Tim Rice a primit premiul Icon pentru contribuţia sa la dezvoltarea muzicii, în timp ce Van Morrison a fost onorat pentru piesa sa clasică „Brown Eyed Girl”.

Lansată în 1967, piesa semnată de veteranul cântăreţ a înregistrat 11 milioane de difuzări în Statele Unite ale Americii. De asemenea, Van Morrison a fost onorat pentru cele cinci milioane de difuzări ale baladei „Have I Told You Lately”.

De asemenea, „Every Breath You Take”, scrisă de Sting pentru formaţia The Police, a fost onorată pentru înregistrarea a 12 milioane de difuzări.

Ceremonia s-a desfăşurat luni, la hotelul Dorchester din Londra.

A fost, de asemenea, înmânat un premiu artistei Ellie Goulding, ale cărei melodii „Anything Could Happen”, „Burn” şi „I Need Your Love” au fost apreciate la evenimentul de gală.

Printre ceilalţi laureaţi se numără suedezul DJ Avicii, care a primit premiul Dance, pentru piesa „Wake Me Up”. Hitul, care include vocea starului american Aloe Blacc, a fost numărul 1 în 22 de ţări, inclusiv în Marea Britanie.

Sursa: mediafax.ro