MUZ FM

NEWS

Google îți face reducere la cele mai populare aplicații de Android

Cei de la Google au dat startul reducerilor importante de sărbători în toate magazinele virtuale ale companiei.

Jocuri de top care au fost lansate pe parcursul acestui an sunt la reducere. Ar fi păcat să nu profiți de oferte de până la 80% la creații foarte atractive precum Minecraft Story Mode Season 2, Need for Speed Most Wanted sau Framed 2 printre multe altele. Întreaga listă de jocuri reduse o poți analiza în tihnă mai jos, dar dacă te tentează ceva, poți accesa acest link pentru a finaliza o achiziție. În teorie, există ceva pentru fiecare, de la The Amazing Spiderman până la The Game of Life sau The Room Three.

Dacă ești dependent de Candy Crush, Clash of Clans, Pokemon Go sau alte jocuri de tip free-to-play, oferta Google de sărbători se reflectă în reduceri semnificative la achizițiile in-app.

În cazul în care nu ai avut ocazia să te bucuri de beneficiile unui serviciu de streaming audio pe telefon, tabletă, laptop sau TV, accesul la Google Music este redus la zero pentru patru luni. Aplicația TuneIn pentru podcasturi vine cu o reducere de 40 la sută la abonament pe un an. Amatorii de fitness pot profita de aceeași reducere la un abonament pentru Lifesum. Reducerile vor alterna pentru diverse servicii și produse în format digital până pe 2 ianuarie.

________________________________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
________________________________________________

Sursa:playtech.ro

Lasă un răspuns