MUZ FM

NEWS

GREU DE UCIS! Bruce Willis şi-a pierdut parţial auzul!

La cei 58 de ani pe care îi are Bruce Willis nu mai este tocmai un tinerel, iar anii în care a avut doar roluri deacţiune şi-au pus amprenta asupra lui.

Fiica cea mare a actorului, Rumer, a dezvăluit că Bruce Willis şi-a pierdut parţial auzul, după ce a tras cu arma foarte aproape de ureche la filmările pentru seria „Greu de ucis/ Die Hard”.

Ea a încercat să explice comportamentul „ciudat” al actorului în timpul interviurilor: „Cred că o parte din problemele sale din interviuri sunt cauzate de faptul că nu aude foarte bine… el a tras cu arma foarte aproape de ureche la filmările pentru «Greu de ucis», aşadar şi-a pierdut parţial auzul”.

Bruce Willis a devenit celebru în 1985, odată cu apariţia în serialul de televiziune câştigător al unui premiu Emmy „Maddie şi David”. Apoi, el s-a impus la Hollywood cu roluri în filme de acţiune, precum celebra serie „Greu de ucis”, „Ultimul samaritean”, „Pulp Fiction” şi „Şacalul”. Actorul american a putut fi văzut, de curând, în filmul de acţiune „Eroi de sacrificiu/ The Expendables”, de Sylvester Stallone.

Lasă un răspuns