MUZ FM

NEWS

Helena Abegaz – noua fata a PRO-NEWS-ului!

Vreti sa o cunoasteti pe Helena Abegaz, noua prezentatoare a PRONews-ului?

Helena Abegaz… numele tau incepe o poveste, poti sa o continui putin?
Parintii mei au facut un compromis. Ei isi doreau sa am un nume deosebit, dar totusi nu prea exotic pentru Moldova. Dupa multe framantari au decis, totusi : Helena!
Povesteste-ne despre familia ta. De unde sunt parintii tai?
Sunt o persoana norocoasa si asta pentru ca m-am nascut dintr-o mare iubire. Tatal meu este din Ethiopia, iar mama din Moldova. Tata a venit aici ca sa invete, asta se intampla in perioada Uniunii Sovietice, si s-a indragostit la prima vedere… de mama. Eu m-am nascut dintr-o dragoste care a fost si exista pina in present. Chiar ma mindresc cu familia mea!
Televiziunea. Munca sau placere?
De fapt ma aflu la inceput de drum si inca nu pot da un raspuns, dar cred ca o combinatie armonioasa dintre munca si placere ar putea aduce rezultate demne de luat in seama . Doar placerea nu e suficienta, iar munca e chinuitoare daca nu e facuta din pasiune . Trebuie combinate, categoric!.
Ce asteptari ai de la experienta Muz TV Moldova?
Sper ca voi invata multe. Imi doresc sa fie o experienta care ma va face sa privesc lumea si din alta perspectiva. De fapt, sper sa invat cat de mult pot de la profesionistii cu care voi lucra sis per sa nu dezamagesc.
Ai o voce fenomenala. E mostenita?
Multumesc! Vocea e mostenita , intr-adevar. Visam sa fiu cintareata inca din timpurile cind mama imi cinta cintece de leagan. Mama le cinta atit de frumos, incit eram nerabdatoare sa cresc mare si sa cant si eu la fel de frumos.
Human Place. Cum a fost si de ce nu mai e?
A fost o ”intamplare” foarte placuta. Eu consider ca am avut succes si le-am obtinut cu propriile forte. Nu mai e, si chiar regret, dar totusi am inteles ca oamenii sunt diferiti si deseori au scopuri diferite. Acum noi toti mergem mai departe, desi pe cai diferite. Continuam sa facem muzica si incercam sa ne atingem scopurile si visul cel mare !
Ai renuntat la carne si produsele din carne. De ce?
Nu am renuntat la carne complet. Am renuntat categoric la carnea de mamifere. Consider ca nu este uman sa ne alimentam cu carnea lor. Dar fiecare are principiile sale si nu le impun pe ale mele nimanui, cer numai respect pentru mine.
Lucruri de care nu te poti lipsi.
De muzica, ceai , dragoste, prieteni , familie. Ar mai fi multe,dar e complicat sa le enumar pe toate.
Unde te vezi in 10 ani?
Vreau sa ajung o interpreta de valoare, lucrez pentru asta, si cred in asta.
Fraza cheie dupa care te coduci in viata.
Mai bine sa regreti ceva ce ai facut, decat sa regreti ca nu ai incercat sa faci.