MUZ FM

NEWS

Holograf lansează un nou videoclip! Vezi teaserul aici

Formaţia Holograf a lansat teaserul videoclipului “Roua dimineţii”, cel de-al patrulea single extras de pe albumul “Love Affair”.
Teaserul contine imagini din filmul “Ultimul zburator”, cel mai nou film al lui Ovidiu Georgescu, pe a cărui coloană sonoră va aprea şi această piesă.
“Single-ul ‘Roua dimineţii’ are o notă mai dură, însă pe care noi o considerăm absolut normală, pentru că Holograf a fost şi este o formaţie rock, iar clipul nu face decât să exprime această parte mai dinamică a trupei”, a spus Iulian Vrabete, basistul Holograf.
Regia noului clipului a fost semnată de George Petroşel, fiul lui Edi Petroşel, bateristul celebrei formaţii, această fiind prima astfel de colaborare între George şi Holograf.
Mesajul piesei este unul simplu şi emoţionant: “Piesa ‘Roua dimineţii’ vorbeşte despre eforturile pe care trebuie să le facem fiecare dintre noi ca să ne păstrăm sentimentele, afecţiunea şi oamenii apropiaţi. Ceea ce ne aduce întâlnirea cu omul pe care îl căutăm este un lucru foarte preţios şi nu trebuie lăsat la întâmplare”, a mai spus basistul.
Noul videoclip va avea premiera pe 19 septembrie.

Lasă un răspuns