MUZ FM

NEWS

Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones au împlinit 15 ani de căsătorie. Ce şi-au urat actorii ?

Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones au împlinit 15 ani de căsătorie, ocazie cu care ambii au postat mesaje şi fotografii pe paginile lor de Facebook, în ciuda problemelor întâmpinate în ultima perioadă.

Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones formeză unul dintre cele mai apreciate şi longevive cupluri de la Hollywood, care sărbătoreşte 15 ani de căsnicie.

Cuplul a întâmpinat de-a lungul timpului şi momente de cumpănă, în special în 2010, când Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer la gât. În 2013, reprezentantul oficial al cuplului a precizat că cei doi au decis să se despartă temporar.

Dincolo de probleme, astăzi cei doi par mai apropiaţi ca niciodată. Michael Douglas a postat pe pagina personală de Facebook două fotografii cu el şi soţia sa, una dintre ele fiind chiar de la nuntă, alături de mesajul „În urmă cu 15 ani şi astăzi… la mulţi ani Catherine!”.

La rândul ei, Catherine Zeta-Jones a postat pe Facebook o fotografie în care apare împreună cu actorul în vârstă de 71 de ani, însoţită de mesajul „Aniversare fericită, dragul meu Michael! Ador viaţa pe care o avem împreună şi să sărbătorim şi următorii 15 ani”.

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones s-au cunoscut cu ajutorul lui Danny DeVito la Festivalul de Film de la Deauville în anul 1998 şi s-au căsătorit în anul 2000 în cadrul unei ceremonii luxoase.

Sursa: mediafax.ro

 

Lasă un răspuns