MUZ FM

NEWS

Mick Jagger: David Bowie îmi fura stilul vestimentar şi mişcările de dans, dar eram prieteni buni

Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, a declarat într-un interviu recent că regretatul artist David Bowie obişnuia să-i împrumute ideile de ţinute vestimentare şi mişcările de scenă, însă cei doi erau buni prieteni, informează contactmusic.com.

Mick Jagger a povestit pentru revista americană Rolling Stone că artistul britanic David Bowie era un mare admirator al stitului său vestimentar. „De fiecare dată când ne întâlneam, se uita la etichetele hainelor mele. Mă îmbrăţişa şi simţeam că-mi întoarce uşor gulerul să vadă ce marcă purtam. Mă copia câteodată, dar recunoştea asta. Îmi spunea că a imitat o mişcare de dans de-ale mele”, a mai spus Mick Jagger.

Acesta a adăugat că nu-l deranja să împartă cu David Bowie ideile lui pentru apariţiile scenice, pentru că şi Bowie împărtăşea la rândul lui orice nouă viziune despre modă cu Jagger.

„Eram foarte apropiaţi la New York, în anii ’80. Ne petreceam timpul împreună şi mergeam în cluburi de dans. Eram foarte influenţaţi de scena newyorkeză din cartierul central al oraşului pe vremea aceea. De aceea, melodia mea favorită de la Bowie este «Let’s Dance» – îmi aduce aminte de timpurile alea şi sună fenomenal”, a mai spus Mick Jagger.

Legendarul muzician britanic David Bowie a murit pe 10 ianuarie, la vârsta de 69 de ani, după o curajoasă luptă de 18 luni cu cancerul.

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns