MUZ FM

NEWS

HOT! Selena Gomez a renunţat la lenjeria intimă şi s-a lăsat admirată în plină stradă – FOTO

 Paparazzii din capitala britanică au reuşit s-o surprindă pe Selena Gomez (25 de ani) într-o ipostază incendiară. Vedeta nu avea sutien şi purta o rochie transparentă prin care i se vedeau sânii cu sfârcurile proeminente. Deşi era foarte frig, diva nu a renunţat la obişnuietele sale ţinute sexy.

Selena Gomez

Toate capetele s-au întors după ea ca s-o admire. Selena s-a împăcat nu demult cu iubitul ei Justin Bieber şi e din nou fericită. Selena Gomez a dezvăluit în acest an că i s-a transplantat un  rinichi de la o prietenă, din cauza bolii de care suferă de câţiva ani. Lupusul  este o boală cronică inflamatorie autoimună a ţesutului conjunctiv, ceea ce înseamnă că organismul îşi distruge propriile ţesuturi. Boala este caracterizată de apariţia unor reacţii inflamatorii cu localizări multiple şi este asociată cu producerea de anticorpi direcţionaţi împotriva antigenelor nucleare, citoplasmatice şi membranare.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.


Sursa:click.ro

Lasă un răspuns