MUZ FM

NEWS

HOT UPDATE: artiştii pe care trebuie să îi asculţi la AFTERHILLS 2019

Marele eveniment al verii este tot mai aproape, artiştii se tot adună pentru cea mai mare petrecere la Dobrovăţ, AFTERHILLS. La cea de-a treia ediţie organizatorii promit două weekend-uri pline de muzică pentru toate vârstele şi plăcerile, activităţi şi artişti care îţi vor marca neapărat această vară.

În lista AFTERHILLS 2019 se regăsesc artiştii precum: Rita Ora, Don Diablo, Quintino, R3HAB, Subcarpaţi, mai nou te vei delecta şi cu:

VANOTEK, LORI şi MUSE QUARTET

În acest an, Vanotek, renumitul DJ din Republica Moldova, care recent a luat un disc de platină în Rusia pentru piesa „Tell me who”pregăteşte ceva absolut inedit pentru fanii săi. Într-un format de echipă nou, alături de solista LORI pregătesc hiturile mult îndrăgite acompaniate de un quartet de viori… Da, da! Viori. Deci, nu rata, 25 August, Vanotek, Lori şi MUSE QUARTET pe scena AFTERHILLS.

MAHMUT ORHAN

Mahmut Orhan este un DJ și producător muzical turc. Activitatea lui se concentrează în special în zonele deep house, indie dance și nu-disco. Recent, acesta a lansat două piese cu Irina Rimes, care în scurt timp au adunat peste 3,5 milioane de vizualizări.

GUESS WHO

Laurențiu Mocanu cunoscut sub numele de Guess Who,este un cântăreț de muzică hip-hop român. În iulie 2010, Guess Who a câștigat premiul de „Cel mai bun artist hip-hop” la Romanian Music Awards. 24 August e pentru Hip-hop-ul român, nu rata!

SAM FELDT 

Awesome summer beats at Afterhills 2019, delivered fresh by the super-talented Sam Feldt. ???Join the mega party during the Summer Sale for a sweet discount. ?http://bit.ly/ah-sssf ?Sale ends 24th of June, limited stock available.#Afterhills2019 #Sam_Feldt #SummerSale #AbiaAstept

Опубликовано Afterhills Пятница, 14 июня 2019 г.

Sammy Renders cunoscut sub numele său de scenă SAM FELDT este un DJ olandez, producător de muzică deep-house, autorul hitului Show Me Love, vine pe 25 August pe scena Afterhills cu un LIVE set pe care neapărat trebuie să îl asculţi.

FELI 

Fenomenul Feli este deja cunoscut pentru muzomani, vocea ei şi versurile te pătrund până în măduva oaselor. Piesele ei devenite hituri vor răsuna pe scena Afterhills pe 23 August.

Lista completă a artiştilor de la Afterhills 2019 o poţi găsi aici.

Bilete poţi procura AICI

Ce asculţi în această vară vezi aici.

See you at AFTERHILLS! 🙂

____________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

 

 

Lasă un răspuns