MUZ FM

NEWS

HOT! Vezi unde își petrec vedetele vacanța de iarnă – FOTO

Primele zile ale noului an le-au surprins pe unele staruri răsfăţându-se cu priveliştile de vis din diferite colţuri ale lumii.

Iată cum şi unde au ales aceste vedete să-şi petreacă vacanţa de iarnă…

Emily Ratajkowski

Unde putea fi, dacă nu la plajă, etalându-și corpul perfect? De data aceasta, împreună cu mama sa. Iar Emily s-a folosit de această ocazie pentru a-i arăta încă o dată lui Piers Morgan că nu-i pasă de comentariile lui – Piers catalogând-o un soi de piţipoancă globală. „Mama face clipuri”, a scris ea pe Instagram, indicând că filmuleţul sexy cu ea a fost filmat chiar de mama sa, a cărei aprobare o are… Deci mama îi aprobă inclusiv aşa-zisul comportament de piţipoancă, comentat de unii.

Alessandra Ambrosio

Supermodelul a plecat alături de familia sa în zona ei preferată din ţara sa natală: Florianopolis, o superbă insulă din sudul Braziliei, unde are o casă de vacanţă – este locul unde are obiceiul să revină de Sărbători, adunându-şi familia în jurul ei. Şi, desigur, petrecând cât mai mult timp în „hainele” ei preferate: costumul de baie.

Paris Jackson

Fiica de 19 ani a lui Michael Jackson îşi petrece vacanţa în Hawaii. Paris se află acolo alături de fraţii ei, Prince Michael şi Blanket.

Catherine Zeta-Jones

Catherine, alături de soţul ei, Michael Douglas, şi cei doi copii ai lor, Dylan Michael şi Carys Zeta, ne-au surprins cu vacanţa lor de anul acesta. Au ales Asia de Sud, vizitând India, unde nu au ratat plimbările pe elefanţi şi Taj Mahalul. Apoi au plecat în Cambodgia, unde au vizitat complexul Angkor Wat.

Ashley Graham

Ashley ne-a obişnuit cu felul în care îşi etalează formele generoase. Face parte din stilul ei de viaţă şi din job description-ul ei, Ashley fiind un plus-size model de succes. De data aceasta, ea şi-a surprins fanii cu o imagine călare pe cămilă, în Maroc, destinaţia ei de Sărbători.

Mark Wahlberg

Actorul ne-a arătat că se menţine în cea mai bună formă, pozând la bustul gol chiar pe Christmas Card-ul oficial al familiei sale, alături de soţia sa, Rhea Durham, şi cei 4 copii ai lor: Ella (14), Michael (11), Brendan (9) şi Grace (7).

Rosie Huntington Whiteley

Proaspeţii părinţi Rosie şi soţul ei, Jason Statham, l-au luat pe fiul lor, Jack, şi au plecat la bordul unui avion privat spre resortul de lux Amangiri, din Canyon Rock (Utah), unde au făcut nişte poze spectaculoase.

Candice Swanepoel

Bella Hadid

________________________________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
________________________________________________

Sursa:okmagazine.ro

Lasă un răspuns