MUZ FM

NEWS

Huawei Mate 10 Pro, desemnat Smartphone-ul Anului 2017!

Noul flagship Huawei Mate 10 Pro, dispozitivul revoluţionar care integrează capabilităţi AI disponibile acum pentru publicul larg, a fost premiat cu distincţia “Smartphone-ul favorit al anului 2017” de către celebra publicaţie business de origine americană – Forbes.

Publicaţia apreciază în special performanţele procesorului Kirin 970, integrat în flagship, care, potrivit articolului dedicat, este “pur şi simplu cel mai puternic procesor disponibil pe sistemul Android”.

În afară de procesorul puternic, publicaţia aminteşte şi de importanţa duratei de viaţă a bateriei şi performanţele camerei foto.

În contextul articolului, Forbes a comparat noul flaghip Huawei cu smartphone-uri de la producători diferiţi, printre care Samsung Galaxy Note 8, iPhone X si LG V30.

Validarea unui produs de către publicaţia Forbes este diferită faţă de orice alt test realizat de o instituţie media, fiind unul dintre cele mai respectate brand-uri din presa business la nivel mondial.

Publicaţia este cunoscută pentru clasamentele sale, ce includ cei mai prosperi oameni de afaceri din America (The Forbes 400), topul miliardarilor, precum şi topul companiilor la nivel global (“The Forbes Top 2000”).

_________________________________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
_________________________________________________

Sursa: yoda.ro

Lasă un răspuns