MUZ FM

NEWS

Iată cine este „Cel mai sexy bărbat în viaţă”, potrivit revistei People

Wrestlerul devenit actor Dwayne ”The Rock” Johnson a fost numit, marți, de revista People, cel mai sexy bărbat în viață din 2016.

Johnson, în vârstă de 44 de ani, a cărui replică faimoasă în ring este ”Simți ce gătește The Rock?”, a declarat că vestea îl pune în dilemă. ”M-am gândit cât de tare și de incitant este”, a spus el într-un interviu pentru People. ”Și apoi mi-am spus: ‘Uau, am atins culmea’. Nu prea știu unde să mergem de aici încolo”, a adăugat vedeta.

Johnson a devenit cunoscut la mijlocul anilor ’90, în postura de luptător în cadrul World Wrestling Entertainment Inc, iar ulterior și-a câștigat celebritatea ca actor și producător la Hollywood.

Măsurând 1,96 metri și cântărind 111 kilograme, ”The Rock” este binecunoscut pentru apariția sa herculeană. De altfel, el a interpretat chiar rolul personajului mitologic în filmul ”Hercule”, din 2014.

Johnson are o fetiță în vârstă de 11 luni, Jasmine, din relația sa de lungă durată cu Lauren Hashian, și o fată în vârstă de 15 ani, cu fosta soție, producătoarea Dany Garcia

Vedeta a declarat recent că a fost tentat să facă o altă schimbare de amploare și să renunțe la show business pentru a intra în ringul politic.

Lasă un răspuns