MUZ FM

NEWS

Imagine Dragons şi-au filmat noul clip sub apă! Vezi aici “Whatever It Takes” – VIDEO

După un videoclip filmat la 360 de grade, Imagine Dragons lansează un nou video pentru piesa ”Whatever It Takes”. De această dată, formația alunecă spre zona SF, colaborând pe partea de regie cu Matt Eastin și Aaron Hymes.

Imagine Dragons a schimbat macazul de la rock alternativ la pop cu influențe electro. Noul album al formației se numește “ƎVOLVE”, cel mai recent single promovat fiind ”Whatever It Takes”. Discul a fost lansat pe 16 iunie, formația promovându-l în prezent în cadrul unui turneu în America, ce se continua în 2018 cu un turneu în Europa.

Tracklist “ƎVOLVE” – Imagine Dragons:

 1. I Don’t Know Why
 2. Whatever It Takes
 3. Believer
 4. Walking the Wire
 5. Rise Up
 6. I’ll Make It Up to You
 7. Yesterday
 8. Mouth of the River
 9. Thunder
 10. Start Over
 11. Dancing In the Dark

Albumul anterior Imagine Dragons,  “Smoke + Mirrors”, a fost lansat în februarie 2015. Discul a debutat pe prima poziție în topurile UK Albums, US Billboard 200 și Canadian Albums.

În perioada înregistrării albumului “Smoke + Mirrors”, Imagine Dragons a compus și soundtrack-ul noului film din seria Transformers. Intitulată “Battle Cry“, piesa a fost interpretată live în premieră în cadrul unui concert de proporții în Hong Kong, una dintre locațiile folosite pentru filmările peliculei. Inițiativa implicării trupei Imagine Dragons în acest proiect i-a aparținut regizorului Michael Bay, ce s-a declarat un fan al formației.

Anul trecut, Imagine Dragons a compus o piesă pentru coloana sonoră a filmului ”Suicide Squad”. Melodia se numește „Sucker for Pain” și este interpretată împreună cu Lil Wayne, Wiz Khalifa, Logic, Ty Dolla $ign și X Ambassadors.


Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM!  Te vedem şi ne vezi pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Ne găseşti  pe Twitter.

______________________________________________________________________________________________________________

Sursa:infomusic.ro

Lasă un răspuns