MUZ FM

NEWS

Imagine rară cu Rumi și Sir, gemenii lui Beyonce

Deși a trecut doar un an de când Beyonce i-a adus pe lume pe gemenii Sir și Rumi, se vehiculează că artista ar fi însărcinată cu al patrulea copil.

Artista a postat câteva fotografii rare cu gemenii, din timpul unei pauze din mijlocul turneului On The Run II Tour, cu Rumi chicotind la văzul camerei și cu Sir care era ținut strâns în mâna mamei sale.

Se bănuiește că artista ar fi postat această imagine cu copiii în brațe care îi acoperă burta, tocmai pentru a nu se vedea că aceasta este însărcinată.

Deși se știe că artista își mai dorește un copil, nici aceasta și nici soțul ei, Jay-Z, nu au confirmat zvonurile, ei fiind foarte discreți cu viața personală. Sarcinile anterioare au fost anunțate oficial cu puțin timp înainte de naștere.

Vă întrebați de unde au plecat aceste zvonuri?

De câteva săptămâni, artista împreună cu soțul său se află în turneul mondial “Run II”, în cadrul căruia Beyonce a purtat mai multe ținute vaporoase, dar a avut și câteva ținute specifice ei care i-au scos în evidență burtica ce pare a fi de gravidă. Fanii au fost primii care au remarcat acest detaliu, aceștia postând diferite mesaje pe rețelele de socializare referitoare la ținutele artistei care păreau a ascunde o sarcină: “Beyonce pare însărcinată. Știm cu toții că își mai dorește un copil. Plus că folosește tot felul de haine vaporoase în acest turneu”, spune un fan al artistei.

Turneul mondial al artistei a început pe 6 iunie în Cardiff și se va sfârși pe 4 octombrie în Seattle.

 

 

________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: elle.ro

Lasă un răspuns