MUZ FM

NEWS

Inna a lansat clipul piesei „Fata Din Randul Trei” – VIDEO

Inna ne duce in lumea ei in care fanii urla disperati la concerte, plang atunci cand o intalnesc si se bucura de fiecare data cand o intalesc, totul in cel mai nou clip, Fata din randul trei.

Piesa a fost produsa de cei de la The Farmers, alaturi de care Inna a mai lucrat pentru piesa Spre mare, in timp ce videoclipul a fost regizat de Bogdan Daragiu cu care INNA a lucrat la “Spre mare”, INNA – Rock the Roof Venice Beach, Sasha Lopez feat. Ale Blake & Broono – “Kiss You, Dara cu INNA, Antonia si Carla’s Dreams – Fie ce-o fi.

„Impartasesc cu voi o parte din emotiile traite de-a lungul carierei prin aceasta piesa si acest videoclip pe care ori de cate ori il vad, imi dau lacrimile!” a spus Inna despre noul ei single.

Anul trecut de ziua ei, Inna a lansat noul ei single si videoclip pentru piesa “In Your Eyes”, colaborarea cu Yandel care a ajuns la 59 de milioane de vizualizari pe YouTube. Inna urmeaza sa sustina concerte in Rusia, Polonia in perioada urmatoare, sa participle la sesiuni in studio si se pregateste sa lanseze piese noi, pe langa cele care au fost incluse pe EP-ul Summer Days.

Sursa: urban.ro