MUZ FM

NEWS

INNA si J Balvin se pregatesc de lansarea noului videoclip!

INNA lanseaza pe 15 aprilie single nou in colaborare cu J Balvin si videoclip oficial pentru „Cola Song”.

Colaborarea dintre Inna si J Balvin se numeste “Cola Song” si va disponibil pe iTunes incepand cu 15 aprilie. Producatorii acestei piese sunt TJR (a produs “Don’t Stop the Party” – Pitbull) si Axident (“Turn Up the Love” – Far East Movement), iar compozitorii sunt Breyan Isaac (a lucrat cu Flo-Rida, Pitbull) si Andrew Frampton (Westlife, Natasha Bedingfield, Garvin DeGraw). Inregistrarile au avut loc in studiourile Atlantic Records din Los Angeles.

Tot pe 15 aprilie, va avea loc lansarea videoclipului pentru piesa “Cola Song”, regizat de John Perez (Shakira, Jay-Z, Rihanna, Paul McCartney, Beyonce) cu care INNA a mai lucrat la „Caliente”, „WOW” si „In Your Eyes”. Filmarile au avut loc in Barcelona si Costa Rica.

“Cola Song” este unul dintre cele mai sexy videoclipuri pe care le-am filmat pana acum”, spune INNA. “Ma face sa ma simt increzatoare in mine, plina de energie, pregatita pentru o vara lunga si frumoasa. Sper ca toti fanii mei Club Rockers se vor bucura sa vada acest video si sunt sigura ca se vor distra ascultand piesa”.
De la haine si machiaje stridente, INNA s-a transformat intr-o adevarata diva pusa pe inspirat o generatie de tineri romani, europeeni sau mexicani ce o considera un idol.