MUZ FM

NEWS

Inspiraţie: Bradul de Crăciun al vedetelor

Atracţia lunii decembrie este cu siguranţă bradul de Crăciun. Dacă vrei să îţi pregăteşti din timp bradul şi simţi că nu prea ai inspiraţie, îţi arătăm cum şi-au împodobit vedetele vestitul pom.

Când vine vorba despre asemenea ornamente, mulţi dintre noi ne-am obişnuit cu beteală clasică şi câteva luminiţe. Nu şi când vorbim despre vedete. Unele vedete au un brad de poveste, după cum vedem în fotografiile împărtăşite pe Instagram.

Beyoncé

beyonce

Beyoncé şi-a împodobit bradul de pe 27 noiembrie 2014, Ziua Recunoştinţei. Artista a postat pe Instagram o poza cu fiica sa, Blue Ivy, cuprinsă de magia bradului împodobit.

Mariah Carey

mariah (1)

Diva Mariah Carey a făcut o evidentă schimbare. Dacă aproape toate persoanele aleg culorile roşu-auriu, artista a selectat nuanţe de roz.

Kim Kardashian si Kanye West

kim (1)

Cu toţii ne aşteptam ca familia Kardashian să aleagă un brad imens, dar unul atât de mare încât să ne întrebăm cum l-au băgat în casă? Kim Kardashian a postat bradul  pe Instagram.

Alessandra Ambrósio

alessandra (1)

 

Modelul Victoria’s Secret a mers pe culorile clasice pentru bradul de Crăciun. A ales un brad festiv, înalt dacă ţinem cont de faptul că a avut nevoie de o scară.

Sursa: one.ro