MUZ FM

NEWS

Instagram aduce opțiunea de care aveai nevoie în Stories

Instagram a lansat oficial suportul GIF pentru caracteristica Story. De acum poți să adaugi cam ce vrei peste fotografiile și videoclipurile tale, pe care vrei ca prietenii să ți le vadă timp de 24 de ore.

Opțiunile includ mii de stickere, una mai amuzantă ca cealaltă. Instagram anunță, de asemenea, o caracteristică viitoare care îți va permite să încarci fotografii și videoclipuri de orice dimensiune, astfel încât să nu le mai editeze în format portret de 9:16.

Ca să transformi fotografiile în GIF apasă pe Adaugă, în partea de sus a Story-urilor. De acolo, selectează noua opțiune GIF și îți va apărea o bibliotecă cu mii de GIF-uri. Glisează-l pe cel pe care-l vrei pe fotografia sau videoclipul tău și gata, Povestea ta va prinde viață. În plus, există opțiuni de căutare GIF trending, ca să-ți fie mai ușor să navighezi în bibliotecă și să mergi direct la țintă.

Instagram urmează să lanseze, de săptămâna viitoare, și cealaltă caracteristică pe care am anunțat-o mai sus. Rețeaua socială adaugă suport pentru fotografii și videoclipuri de orice dimensiune, ca tu să le poți încărca la Story. Odată activată, vei putea publica orice imagine vrei, fără să pară că ai tăiat ceva din ea.

_______________________________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
_______________________________________________

Sursa: playtech.ro

Lasă un răspuns