MUZ FM

NEWS

Interpreta Irina Rimes, în centrul unui scandal în România

Interpreta Irina Rimes s-a pomenit în centrul unui scandal în România, după ce a fost numită ambasadorul Zilei Brâncuşi, care va fi marcată în 19 februarie. Tânăra a încins spiritele după declaraţiile sale,pe care le-a făcut în timpul unei conferinţe de presă.

„Am fost şi la Târgu Jiu, am vizitat unele dintre lucrările domnului sculptor. Îi ştiu biografia, ştiu ce a făcut pentru poporul românesc. De mică am știut de Coloana Infinitului și m-a fascinat. Şi nu înţelegeam de ce aceasta se numeşte Coloana Infinitului, ce reprezintă”, a spus Irina Rimes.

Ministrul Culturii de la Bucureşti, Bogdan Gheorghiu, a declarat, în cadrul aceleiaşi conferinţe, că Irina Rimes a fost aleasă ambasadoare a Zilei Brâncuşi pentru a atrage şi mai aproape tinerii de cultură.

„Ce persoană putea fi mai potrivită decât Irina Rimes, care are atâţia admiratori pe reţelele de socializare, să fie pentru noi un promotor pentru Ziua Brâncuşi”, a spus ministrul român al Culturii, Bogdan Gheorghiu

Întrebată cum va promova cultura şi manifestaţiile dedicate lui Constantin Brâncuşi, interpreta a răspuns…

„În momentul în care o să mă duc în licee cu proiecte proprii sau când o să am concerte, o să mă folosesc de fiecare ocazie ca să vorbesc. O să vorbesc cu oamenii de pe conturile mele despre asta printr-o postare”, a menţionat Irina Rimes.

Alegerea Irinei Rimes drept ambasadoare a Zilei Brâncuşi a provocat un val de critici. Actorul român Marius Manole a scris în online că toate acuzaţiile trebuie să vizeze Ministerul Culturii. Iar cântăreţul român, Gabriel Cotabiţă, s-a arătat deranjat de promovarea excesivă a artiştilor moldoveni peste Prut.

Am încercat să luăm legătura cu Irina Rimes pentru a ne oferi o reacţie la acest subiect, însă un reprezentant al echipei sale ne-a scris într-un mesaj că aceasta nu este dispusă momentan să discute la acest subiect.

Interpreta însă a avut o reacţie pe Facebook. „Nu mai citiți toate articolele care circulă pe internet cu titluri din cuvinte scoase din context. Mâine, după ce trece febra, vom vorbi și noi despre lucruri relevante, cum ar fi evenimentul de pe 19 Februarie la Muzeul Naţional de Artă”, a scris artista pe contul său.

________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
________________________________________________________________

sursa: canal2.md

Lasă un răspuns