MUZ FM

NEWS

IREAL! Alec Baldwin, ARESTAT la New York!

Celebrul actor american a ajuns, astăzi, în cătuşe. Motivul trebuie să fi fost unul serios, ar gândi cine citeşte această informaţie. Dimpotrivă, a fost unul aproape copilăresc, dar nu te joci cu legile în SUA.
Potrivit unei surse citate de publicaţia In Touch Weekly, Baldwin a fost săltat de poliţişti pentru că mergea cu bicicleta pe contrasens, iar când oamenii legii au încercat să-l legitimeze, au constatat că acesta nu avea niciun act de identitate asupra lui.

Cei care au văzut incidentul, vin cu informaţii care se contrazic: unii susţin că actorul, câştigător al premiului Emmy, a fost foarte liniştit atunci când poliţiştii newyork-ezi l-au încătuşat, în timp ce alţii spun că artistul a protestat împotriva unei decizii atât de absurde.

Dacă judecăm după ce a postat actorul pe Twitter, le dăm crezare celor din urmă. Baldwin a tunat şi a fulgerat pe reţeaua de socializare la adresa ofiţerului de poliţie care a făcut dovadă de exces de zel.

„Ofiţerul Moreno, număr de ecuson 23388, m-a arestat şi mi-a pus cătuşele pentru că am circulat pe contrasens pe Fifth Avenue… Între timp, în faţa casei mele, ÎNCĂ O DATĂ, fotografii în terorizau fiica şi aproape că au lovit-o cu o cameră. Poliţia nu a făcut nimic în acest caz”, a scris Alec Baldwin.