MUZ FM

NEWS

Irina Rimes a lansat un nou clip!

După „Da mamă” a Deliei, încă un imn al feminităţii bahice apare în peisajul muzical românesc. Irina Rimes mărturiseşte că „nu băutura ci iubirea mă omoară” pe noul său single „Beau”. 

Piesa primeşte un videoclip ca o noapte în Centrul Vechi. Vă invităm să îl urmăriţi mai jos.

„Beau” este prima parte din „Trilogia II”, o creaţie artistică despre realităţi alternative care duc spre acelaşi final. Irina Rimes nu este străină de trilogii, având succes cu tripleta „Iubiri Secrete” şi cu albumul „Despre el”. Trăiri pierdute şi condensate apar pe acest single.

Videoclipul este regizat de Bogdan Păun şi o surprinde pe protagonistă, Irina Rimes suferind de stres post traumatic într-o cameră complet albă. Pierdută în propria minte, tânăra este închisă între pereţi albi, fără nimeni care să o înţeleagă. Acele imagini alternează cu o gaşcă de prieteni care se distrează în oraş, apelând la licori bahice, în vreme ce personajul principal pica invariabil pe gânduri.

Irina vorbeşte despre noua sa trilogie astfel:

Am promis că voi scrie despre un capitol nou al vieţii mele dar nu cred că m-am detașat de cel vechi. Piesele acestea sunt rămăşiţe din trăiri vechi care s-au conturat abia acum. Fiecare piesă e diferită, descoperă trei părţi ale mele… una dintre ele abia acum o voi arăta, în cea de-a treia piesă. Vă invit să ascultați a doua trilogie care începe cu „Beau”.

Acest proiect implică o producţie video specială, cu 3 videoclipuri, un intro şi un outro care oferă cheia poveştii. Privite împreună toate creează un scurt metraj cinematic. Irina se confruntă cu diferite faţete ale realităţii, iar concluzia poveştilor trilogiei este mereu aceeaşi, doar că parcursul e mereu altul. Artista se află în faţa a 3 uşi albe şi trebuie să o aleagă pe una. „Beau” este prima uşă…

Filmările acestui clip au fost realizate la Joben Bistro şi pe platourile Kanal D. Piesa nouă a fost compusă chiar de către Irina Rimes, împreună cu Sebastian Barac şi Marcel Botezan. Irina a cântat în deschiderea concertului Caro Emerald de la Sala Palatului la finalul lunii februarie. Tânăra muziciană a dominat topurile anul trecut, prin hituri ca „Octombrie Roşu” sau „Bolnavi Amândoi”.

Aritsta a cucerit publicul prin piesa „Visele” în 2016 şi a intrat şi pe scena internaţională, semnând un contract cu Universal Muzic Franţa, lansând cu această ocazie „Vivons les”, varianta în franceză a single-ului „Visele”.

______________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
____________________________

Sursa: infomusic.ro

Lasă un răspuns