MUZ FM

NEWS

Irina Rimes întâmpină luna noiembrie cu „Octombrie Roşu”! Vezi noul clip al artistei – VIDEO

După un octombrie cu lansări melancolice, Irina Rimes întâmpină luna noiembrie cu „Octombrie Roşu”. Melodia a primit un videoclip pe care îl puteţi urmări în articol.

Într-o haină de culoare roşu aprins Irina pluteşte în aer, dezvăluind o poveste tristă. Ciocnirea a două automobile a transformat-o pe protagonista acestui clip dintr-o Scufiţă Roşie la maturitate într-o fantomă prinsă într-o padure tomnatică. Maşinile spulberate ne spun o poveste violentă, de moarte şi transformare a creaturii vii în spectru.

Artista nu s-a ferit de teme triste sau inedite în piesele sale din ultima vreme. Luna trecută ascultam „Bolnavi Amândoi”, single despre iubirea toxică, prin care ura şi iubirea se combină. Săptămâna trecută debuta un nou capitol al creaţiei „Despre El” prin piesa „Cosmos”, care a primit un videoclip regizat de aceiaşi Bogdan Păun şi Alexandru Mureşan.

„Octombrie Roşu” este a patra piesă din cadrul poveştii albumului şi filmului „Despre El”. Irina Rimes a declarat că a compus această melodie când a simţit că s-a termiant un capitol important din viaţa sa. Este o metaforă cu privire la regretul asociat unei despărţiri. Noul LP include 10 piese, dintre care 6 au fost lansate până acum, iar celelalte 4 vor sosi ulterior.

________________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.

_____________________________________________________________________

Sursa:infomusic.ro

Lasă un răspuns