MUZ FM

NEWS

Irina Rimes, premiată de celebra revista Forbes Romania!

Basarabeanca Irina Rimes a fost premiată de celebra revistă Forbes România, fiind inclusă în generația „30 sub 30” cei mai de succes tineri. Marele eveniment al proiectului a avut loc aseară. Alături de alți 29 de câștigători, artista a primit renumitul trofeu „Forbes”, pentru care a „mulțumit din suflet”.

Fiind în generația „30 sub 30”, Irina a oferit și un interviu pentru revistă, împărtășindu-și experiențele care au făcut-o să ajungă până aici, dar și unele dezvăluiri nemaiauzite până acum.

Irina Rimes nu are o rețetă a succesului său, însă recunoaște că îi place să muncească, uitând, demult, numărul orelor petrecute în studio. Muzica este elementul principal în jurul căruia viața sa se învârte. „Îmi place să fac muzică, îmi place să muncesc, să mă zbat pentru mine și pentru oamenii mei. Nu știu cum s-au întâmplat lucrurile, probabil este vorba despre muzica și versurile mele în care se regăsesc oamenii”, afirmă ea.

A început să cânte de mică, iar la 14 ani era frecvent invitată la diferite evenimente. Până la 19 ani a colindat toată Moldova și recunoaște că nu i-a fost deloc ușor, iar nu de puține ori a fost nevoită să doarmă prin gări. „Eram solistă la petreceri, dormeam des prin gări, ai mei nu știau. Nu știa nimeni, eram destul de inconștientă”, recunoaște Irina.

Momentul în care a hotărât să intre pe piața din România nu a fost lipsit de probleme. Irina Rimes a semnat un contract în țara noastră, iar apoi a stat trei ani de zile, în care recunoaște că a trecut peste multe încercări. „Am fost de vreo 10 ori aproape să mă las de muzică din cauza condițiilor financiare”, spune Irina.

Întreaga sa existență s-a schimbat după ce „am ajuns să fac parte din familia Quantum și atunci a început totul să se reliefeze. Dar nu mi-a părut grea niciodată perioada aceea. Eram fericită într-un alt fel. Aveam ziua de mâine și oameni frumoși în jurul meu și o iubire cât un munte.”

Pe tinerii din România, Irina Rimes îi sfătuiește să investească în ei timp, bani, idei și educație. Să nu își piardă speranța și să muncească mult, fiindcă rezultatele vor veni inevitabil astfel. În viitor, cam peste 5-10 ani, artista speră să fie o femeie liniștită lângă soțul și copilul ei.

Sursa: forbes.ro

_____________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Lasă un răspuns