MUZ FM

NEWS

ISTORIA se REPETĂ. Kanye West, pus din nou pe SCANDAL la Premiile Grammy. Ce nu i-a CONVENIT de data ASTA

A făcut-o din nou! Rapperul Kanye West a urcat pe scenă la gala premiilor Grammy în timpul discursului de mulţumire al unui artist câștigător susținând că premiul trebuia să-i revină bunei sale prietene Beyonce.

Kanye West a urcat, brusc pe scenă, duminică seară, atunci când Beck a primit premiul Grammy la categoria „Albumul anului” cu materialul discografic „Morning Phase”.

Inițial, toată lumea a crezut că rapperul se distrează, ironizând propriul comportament din 2009, când a întrerupt discursul de mulţumire al cântăreţei Taylor Swift la gala MTV Video Music Awards, premiată în defavoarea lui Beyonce. Rapperul spune însă că a fost cât se poate de serios şi că decizia organizatorilor de a nu o premia pe buna lui prietenă Beyonce a reprezentat „o palmă în plină faţă”.

„Ştiu doar că organizatorii galei Grammy, dacă vor ca artiştii adevăraţi să revină şi în anii următori, atunci trebuie să înceteze să se joace cu noi. Noi nu ne vom mai juca cu ei. Iar Beck trebuie să respecte arta şi ar fi trebuit să ofere premiul său lui Beyonce”.

sursa:libertatea.ro