MUZ FM

NEWS

Iubitul Antoniei, imaginea unei campanii Cartoon Network

Alex Velea si-a luat in serios rolul de tata si este trup si suflet alaturi de fiul lui, Dominic. Cantaretul nu se fereste sa schimbe scutece si face tot posibilul pentru a o menaja pe iubita sa, Antonia.
Mai mult decat atat, Alex s-a alaturat unei campanii lansate de cei de la Cartoon Network, care isi propune sa ii incurajeze pe copii sa discute problemele pe care le au cu parintii lor. Crescut intr-o familie in care a avut parte de dragostea ambilor parinti, cantaretul stie cat de importanta este comunicarea cu cei dragi.
“Nu imi place acest gand – ca un copil poate sa aiba aceste trairi, aceste sentimente urate, sa fie hartuit, sa fie afectat emotional. Aceste randuri se vor rasfrange asupra caracterului lui si a modului in care se va dezvolta”, a punctat Alex Velea in filmulet.

Antonia a născut în 27 decembrie prin cezariană la un spital privat din Bucureşti, băieţelul ei şi al lui Alex Velea cântărind 3,1 kilograme şi primind nota 10 la scorul Apgar.

61637677

Antonia i l-a prezentat deja pe frăţior şi Mayei, fetiţa pe care o are cu italianul Vincenzo Castellano. Prezentările oficiale s-au făcut prin Skype, pentru că fetiţa locuieşte în Italia, la bunicii ei.

Sursa:libertatea.ro