MUZ FM

NEWS

James Bond dat in cautare! Vezi cine ar putea fi noul agent 007!

Actorul britanic Daniel Craig mai trebuie să joace în două filme din franciza James Bond, iar după ce contractul său va expira, va fi înlocuit.
Principalul favorit pentru a-l înlocui pe Craig în rolul lui James Bond, este Tom Hardy, care s-a făcut remarcat în rolul personajului negativ Bane, în filmul „ Dark Knight Rises”, din seria Batman.

„Deşi Craig mai are de realizat două filme, conform contractului, căutările pentru un înlocuitor au fost deja demarate. Tom este favoritul, a fost abordat de producători şi s-a declarat interesat de acest rol”, au declarat surse citate de publicaţia britanică Daily Star.

În vârstă de 35 de ani, Tom Hardy (foto jos) este considerat perfect pentru rolul lui James Bond.
„Este un actor respectat, care dispune de un catalog de filme extraordinar, dar ceea ce este mai important este că orice bărbat şi-ar dori să fie ca el şi orice femeie şi-ar dori să fie cu el. Este candidatul perfect pentru rolul lui Bond”, au mai arătat sursele citate.
tom-hardy1
Actorul englez Tom Hardy şi-a început cariera în drame de război, fiind ales pentru rolul lui John Janovec din miniseria „Band of Brothers” (2001). El şi-a făcut debutul în cinematografie în acelaşi an, în thrillerul „Black Hawk Down”, regizat de Ridley Scott.

Lasă un răspuns