MUZ FM

NEWS

Jamiroquai ne readuce vara în playlist! Vezi aici clipul piesei ”Summer Girl” – VIDEO

Jamiroquai se bucură de vară alături de a sa ”Summer Girl”. Noul single al artistului păstrează sound-ul groovy cu care și-a câștigat fanii, regăsindu-se pe cel mai recent album al său, ”Automaton”.

La 7 ani de la apariția LP-ului ”Rock Dust Light Star” (2010), britanicii de la Jamiroquai revin pe piața muzicală cu un un nou album, intitulat ”Automaton” Pus în vânzare pe 31 martie 2017, discul include single-urile ”Cloud 9” și ”Superfresh”, cel mai recent extras fiind  ”Summer Girl”, lansat în mod atipic iarna.

Tracklist ”Automaton” – Jamiroquai:

 1. Shake It On
 2. Automaton
 3. Cloud 9
 4. Superfresh
 5. Hot Property
 6. Something About You
 7. Summer Girl
 8. Nights Out In the Jungle
 9. Dr Buzz
 10. We Can Do It
 11. Vitamin
 12. Carla

Anul acesta, Jamiroquai sărbătorește 25 de ani de la apariția primului single, „When You Gonna Learn” (1992). Succesul acestei piese le-a adus un contract cu Sony Music pentru lansarea a 8 albume. Popularitatea formației a crescut treptat, piese ca „Virtual Insanity” și „Cosmic Girl” aducându-le recunoașterea la nivel internațional. Formația are în palmares un premiu Grammy și peste 25 de milioane de albume vândute.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.


Sursa:infomusic.ro

Lasă un răspuns