MUZ FM

NEWS

Janet Jackson a promis că își va reprograma concertele din turneul european, anulate brusc fără explicații

Cântăreața americană Janet Jackson a promis joi că își va reprograma concertele din turneul european, anulate brusc marți fără explicații, pe fondul preocupărilor pentru sănătatea sa, relatează AFP.

„Vă lipsesc, îmi lipsiți…Voi reprograma concertele noastre (din turneul) „Unbreakable” în Europa, imediat ce pot”, a scris pe contul său de Twitter și pe site-ul său oficial artista care va împlini 50 de ani la 16 mai.

Cele 20 de date programate pentru acest turneu european, care urma să se desfășoare în perioada 30 martie — 3 mai, au fost scoase marți de pe site-ul său oficial, dar și de pe site-ul de rezervări Ticketmaster, fără nici o explicație.

Această anulare vine după o primă suspendare în urmă cu peste 2 luni.

În ajunul Crăciunului, Janet anunțase că își va întrerupe temporar turneul pentru a se supune unei operații a cărei natură nu a fost specificată. La începutul lunii ianuarie, artista a ținut să nege zvonurile potrivit căreia ar fi avut cancer.

Pe de altă parte, concertele sale din America de Nord, prevăzute pentru intervalul 14 mai — 28 august, au fost păstrate în program, la fel ca și cel din Dubai, programat pentru data de 26 martie, potrivit site-ului artistei.

Sursa: agerpres.ro

Lasă un răspuns